Wilt u een mooie bloemen laten bezorgen bij iemand in Veenendaal, zonder bezorgkosten? Dan bent u bij Valentino Flowershop aan het goede adres. U kunt gemakkelijk online uw boeket uitzoeken en direct veilig betalen met iDeal. Valentino Flowershop rekent géén bezorgkosten. De bezorging wordt gedaan met een eigen bus. U bent gegarandeerd van top kwaliteit bloemen met een snelle service. U kunt zelfs gratis tekst op het kaartje laten zetten.

Bezorgtijden van bloemen in Veenendaal

Valentino Flowershop is flexibel in de bezorging van de bloemen in Veenendaal. Wilt u bijvoorbeeld de bloemen ’s ochtends of toch liever eind van de middag laten bezorgen? U kunt bij de bestelling op de webshop aangeven wat uw voorkeur heeft en wij doen er alles aan om uw voorkeur uit te voeren.

Bloemen ophalen in Veenendaal

Wilt u toch liever uw boeket ophalen? Dat kan. U kunt online bestellen op de webshop en dan aangeven dat u de bloemen wilt ophalen. Wij zijn geopend van 08:30 tot 18:00 op twee verschillende locaties. Nummer 1: Bruineplein 3 te Veenendaal. Nummer 2: Nieuweweg 100 te Veenendaal.

Koop hier uw bloemen en laat ze gratis in Veenendaal bezorgen!